Computerens uundværlige eksistens

Vi er i dag blevet så afhængige af computer og den moderne teknologi. Det kan nærmest være helt angstfremkaldende at skænke en tilværelse uden nogen former for teknologi, en tanke. Men hvordan kom vi helt hertil?

En hverdag uden teknologi er ikke at kimse ad

Det er de færreste der skænker det en tanke, hvad det egentlig er vi har i hænderne hver dag. Det er først når man får stillet spørgsmålet eller i andre tilfælde oplever at få frataget vores daglige teknologi, at det går op for os, hvor vigtig en del det er for os og vores hverdag, at vi har fået det ind på livet.

De seneste par år har der været fokus på at lukke lidt ned for behovet for at gå online. Det skyldes mest de vanedannende tidsrøvere som de sociale medier. Forældre bliver trætte af, at deres børn ikke er til stede længere og vi ser flere og flere tvinge deres børn og sig selv til at trække stikket bogstaveligt talt.

Men hvor der er tidsrøvere der sagtens bør kunne rives ud af hverdagen uden at skabe en dårlig effekt, er der også teknologi, som vi ganske enkelt ikke bare kan lukke ned for. Det skyldes at vi i dag håndtere næsten alt online. Står vi f.eks. nede i supermarkedet, hvor alt teknologien forsvinder, vil vi for alvor opleve et problem.

Computeren og teknologiens historie

Computerens historie har ikke mange år i bagagen. Faktisk skal vi kun tilbage til 2. verdenskrig, for at støde ind i fortællinger om de første computere. Du kan tjekke computer historie ud online for at få flere informationer om hvordan i al verden vi er havnet hvor vi er i dag.

I dagens Danmark kan vi måske godt tænke at prisen på computere er sat efter at vi ikke rigtig kan undvære det, men det er faktisk noget der altid har kostet folk nogle basseører at råde over. Vi er dog også villige til at betale for vores teknologi og det kan være noget vi anser som strengt nødvendigt at eje, så når en computer f.eks. går i stykker, er vi hurtigt ude og finde en erstatning.

Computeren er svær at undvære

I nogle tilfælde er det ikke altid lige at man har pengene til at finde erstatningen til det der netop er gået i stykker. Det kan her være grund nok til at man vil optage et lån. Mange telefonudbydere tilbyder en form for afbetaling sammen med telefonabonnement, men man kan også optage et decideret lån og betale computeren eller telefon med det samme.

Har du brug for en hurtig udbetaling kan du også her finde frem til dit svar online. Du kan let overskue diverse långivere da de bliver listet op side om side. Det gør det lettere for dig at se, hvor du kan finde det lån med den laveste rente. Skal du have den absolut laveste rente vil det ret sikkert være din egen bank du skal optage lånet fra.

Udvid horisonten ved hjælp af computeren

Der er altså ikke så meget vi ikke kan klare online og det gælder selv det sociale. Flere har siden computerens oprindelse fundet vej til venskaber og endda partnere for livet ved at komme ud over den danske grænse ved hjælp af internettet.

Bl.a. har mange mænd set det store lys i at finde udenlandske kvinder som deres store kærlighed. Det kan være af alle nationaliteter men f.eks. ukrainske kvinder har en anden opfattelse af hvad de kan forvente og omvendt af en partner og det skyldes de kulturforskelle der er imellem vores lande.